Thuis!


Dinsdag 7 augustus 2018

Sinds 20 april 2018 verbleef ik gedurende vijf perioden van in totaal 76 dagen in het MCL Leeuwarden en het UMCG Groningen voor de behandeling van acute leukemie (AML). Afgelopen zondag, 5 augustus, mocht ik eerder dan verwacht voor verder herstel naar huis. Een  hele verrassing. Een meelevende overbuurman bracht mij met zijn auto naar huis.

Ik vind het heerlijk om nu weer thuis te zijn. Bij mijn vrouw, in mijn eigen bed slapen en met m'n eigen spulletjes om mij heen.

Ik mag voorlopig eigenlijk helemaal niets doen, ook niet in de tuin werken. Zelfs geen uitgebloeide bloemen afknippen of snoeien. Planten water geven mag gelukkig nog wel. Overigens heb ik ook niet de behoefte om veel te doen. Ik ben nog erg moe en heb weinig energie. Daarom loop ik wat achter met dit blogbericht en is het ook aan de korte kant.

Ik breng mijn dagen nu door met lekker in de tuin zitten. In de schaduw, want ik moet de zon mijden. Verder slaap ik vrij veel.

Komende donderdag moet ik voor het eerste wekelijkse controlebezoek naar de Hematologie-poli van het UMCG. Dit zal zich naar verwachting komende maanden herhalen.

Tot zover dit korte blogbericht. Tot de volgende keer!

Reacties

  1. Goed te lezen dat je weer thuis ben. Succes met verder herstellen. Hopelijk heb je snel weer wat meer energie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Pascal. Dank je wel. Gelukkig krijg ik de laatste dagen wat meer energie, onder andere om stukjes te wandelen.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

'Vakantie' voorbij - terug in het UMCG

Hoera! Ik ben leukemievrij!

Het kan beter