Posts

Posts uit april 29, 2018 weergeven

Afsluiting van deze zondag

Afbeelding
Zondagavond 29 april 2018

Nog even een korte afsluiting van deze zondag. Ik vond het fijn dat mijn moeder, zuster, broer, schoonzuster en mijn vrouw op bezoek kwamen. Keurig steeds maximaal twee tegelijk en handen goed gedesinfecteerd. Ze waren blij dat ik er nog steeds zo goed uitzag en ik mij goed voelde.

Mijn broer had een kunststoffen waterbak meegenomen voor de vogels in deze binnentuin. Kunnen de vogels lekker uit drinken en in badderen. Thuis - in onze tuin - trekken onze vijvers en drink- en badschalen ook veel vogels. Deze waterbak staat nu op het terras voor mijn kamer. Niet te dicht bij mijn ramen zodat mijn buren ook mee kunnen genieten.

Een grote zwarte kraai liep vanmiddag al even nieuwsgierig rond de waterbak, maar maakte er nog geen gebruik van. Ik vermoed dat hij eerst de kat uit de boom wil kijken. ;-)

17:10 uur - etenstijd
Het is voor mij moeilijk wennen. Ik krijg nu al mijn warme maaltijd, ruim vóór 18:00 uur. Eigenlijk nog maar aan het eind van de middag. Ik had de…

Zondagochtend - een nieuwe zonnige dag!

Afbeelding
Zondag 29 april 2018

Goedemorgen allemaal! Leuk dat jullie mij allemaal volgen. Heb is voor mij toch wel iets bijzonders om deze blog bij te houden. Om van dag tot dag te schrijven over wat ik hier in het MCL Leeuwarden beleef en hoe ik mij voel. Het is voor mij een fijne methode om gericht bezig te zijn met mijn 'in- en externe communicatie' via de door mij gewenste informatiekanalen.

Ik realiseer mij dat ik soms wat kritisch over kan komen. Het is echter niet bedoeld om negatief te klagen, maar om jullie te laten weten hoe ik vind dat het hier gaat. Gewoon wat social talk. Niet meer en niet minder.

Gisteravond ben ik al om 22:00 uur gaan slapen. Het is hier heerlijk rustig. Alleen hoor ik op de kamer het voortdurende zware gebrom van de airco-installatie met dikke stoffilters. Ik heb er niet echt last van. De voortdurende tik- en andere geluiden van de infuusapparatuur is evenmin echt hinderlijk. 
Ochtendritueel Om 06:45 uur word ik gewekt door de verpleegkundige van de na…